Introductie MW FaceProtection

Introductie MW FaceProtection - MW Face Protection

Met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus is de behoefte én de vraag naar beschermende middelen enorm toegenomen. Bestaande beschermingsmiddelen zoals bijvoorbeeld een mondkapje zijn voor velen oncomfortabel om te dragen.

Wat is het huidige aanbod aan beschermingsmiddelen en hoe effectief is het?
Laten we het rijtje maar eens aflopen. U kunt gebruikmaken van:

  • Mondkapjes
  • Professionele gezichtsmaskers
  • Handschoenen
  • Schorten
  • Spatbrillen


Handschoenen en schorten worden veelal toegepast in de zorg en in diverse dienstverlenende omgevingen.

Mondkapjes en meer professionele gezichtsmaskers in diverse uitvoeringen zijn gericht op het blokkeren van het inhaleren van kleine vochtdruppeltjes in de lucht waarmee het coronavirus zich verspreidt. Afhankelijk van het materiaal waarvan deze gezichtsbeschermers vervaardigd zijn en het consequente gebruik volgens de regels, zijn deze beschermingsmiddelen best effectief in het tegenhouden van de verspreiding van het virus.

Wat echter een zeer belangrijke voorwaarde is om de besmettingskans zo mogelijk te verkleinen of zelfs uit te sluiten, is het gebruik van een gezichtsbeschermende spatbril.

Het coronavirus verplaatst zich namelijk niet alleen via het inademen van de geïnfecteerde vochtdruppeltjes maar er is ook een overdracht mogelijk via het slijmvlies van de ogen en de traanbuizen. De enige manier om dit doeltreffend te bestrijden, is het dragen van een mondkapje of een gezichtsmasker in combinatie met een spatbril.

Combinatie van een mondkapje met een spatbril? Liever niet!

Combinatie van een mondkapje met een spatbril? Liever niet! - MW Face Protection

Geen probleem, gelukkig bestaat er nu een nieuwe effectieve oplossing:

MW FACE PROTECTION, een new generation beschermingsbril.

Een nieuwe oplossing voor iedereen die tijdens het werken of gewoon in het dagelijks functioneren behoefte heeft aan een extra bescherming: onze nieuwe MW Face Protection beschermbril, een geslaagde synergie tussen een klassieke spatbril en een mondkapje.

De gebruikelijke spatbrillen moeten dus voor een optimaal effect gecombineerd worden met een mondkapje. Wilt u dit niet, dan kunt u ook grijpen naar een spatkap, een soort flexibele laskap dat bevestigd is aan een soort boogje met twee elastische binders aan de achterkant waarmee de spatkap bevestigd wordt aan uw hoofd. Best vervelend allemaal en er zijn legio mensen die de druk van elastieken op het hoofd niet zo goed verdragen.

Als oplossing voor al deze problemen en voor een optimale bescherming zonder welke vorm van overlast dan ook, is er nu de MW Face Protection, een bril met een gezichtsbeschermende transparante folie.

De ongelooflijk lichte, duurzame bril, vervaardigd met behulp van 3D printtechniek uit het meest sterke nylon, voelt u tijdens het dragen eigenlijk niet. Het vederlichte materiaal sluit zich moeiteloos aan en volgt de contouren van uw gezicht. Net als een gewone bril, wordt deze ook met smalle flexibele pootjes achter uw oren gehaakt. De bril is voorzien van een transparante, gezichtsbedekkende kap, vervaardigd uit mooi heldere transparante sterke polypropyleen folie, duurzaam en extreem licht.

Zowel de bril als de gezichtsbeschermende kap zijn praktisch onverwoestbaar, herbruikbaar en steeds opnieuw te desinfecteren met antibacteriële reiniging. Wanneer u meer losse kapjes nodig heeft, kunt u deze ook zonder bril bestellen via onze webshop.

De MW Face Protection bril met kap bedekt het hele gezicht, dus ogen, mond, huid, baard en het slijmvlies van de ogen. De kans op een mogelijke besmetting met coronavirus neemt spectaculair af.
De MW Face Protection beschermingsbril is vooralsnog leverbaar in een neutrale kleur. De maat is universeel, one size fits all.

Heeft u meer informatie nodig over MW Face Protection of wilt u direct bestellen?
Neem contact met ons op, telefonisch, via app of e-mail!

U voelt werkelijk niet dat u het draagt! - MW Face Protection

U voelt werkelijk niet dat u het draagt!

4 mei 2020 - MW Face Protection - Multifunctionele Beschermingsbril, veilig en comfortabel! De vlinderlichte constructie van onze nieuwe artikel, de multifunctionele beschermingsbri... lees verder »

Honden als detectiemiddel voor het coronavirus? - MW Face Protection

Honden als detectiemiddel voor het coronavirus?

15 april 2020 - Het is al lang bekend dat de buitengewone reukzin van honden ziektes en parasieten kan detecteren. Honden kunnen bijvoorbeeld de malariaparasiet detecteren bij kinde... lees verder »

Onze klanten
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.